BRZI KOLAČ SA CIMETOM SAVRŠEN ZA HLADNE DANE A pravi se maltene sam
Zamiriše cela kuća dok se peče, a super ide uz čaj ili kafu.
Petak, 05. dec 2025.
Zamiriše cela kuća dok se peče, a super ide uz čaj ili kafu.
Svi će vam tražiti dodatno parče.
Ako postite, a jede vam se nešto slatko, evo savršenog kolača koji se brzo pravi, a ukus mu je savršen.
Ako postite, a jede vam se nešto slatko, evo savršenog kolača koji se brzo pravi, a ukus mu je savršen.
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Super ide uz kafu.
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Bićete oduševljeni ukusom.
Ako volite kafu, ovaj tiramisu ćete obožavati.
Generacije su odrasle na njemu.
Priprema je laka, a ukus božanstven.
Savršen za svečanu i slavsku trpezu.
Bićete raspamećeni ukusom.
Godine 1956, Karolj Golerič, glavni konobar legendarnog restorana „Gundel“ u Budimpešti, osmislio je čuveni desert. Sastojke iz kuhinje - piškote, čokoladni i vanila krem, rum, suvo grožđe i šlag, iskoristio je da napravi slatkiš kojim će obradovati svoju verenicu.
Sočan i sladak, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Savršen za iznenadne goste.
Sve se samo pomeša i peče, a savršeni za iznenadne goste.
Priprema je jednostavna, a nema ko ga ne voli.