OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Petak, 05. dec 2025.
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Pevačica Ana Bekuta će 6. i 7. septembra obeležiti 40 godina karijere veličanstvenim koncertima u Sava centru. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i ovaj recept za faširane šnicle. Prave se brzo i lako, a upravo one su omiljene Aninim unucima Sonji i Branku.
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Ono što ih razlikuje od klasičnih faširanih šnicli je to što su ove punjene kačkavaljem, a recept je toliko jednostavan da će sigurno postati vaše omiljeno jelo. Najbolje od svega je što se peku u rerni, bez kapi ulja.
Ovo je jedan od najjeftinijih obroka s mesom, a nahraniće vam ne samo celu porodicu nego i komšiluk,
Ovako pripremljene šnicle nakon prženja dugo biti sveže i mekane, što je velika prednost za domaćice koje provode na poslu više od osam sati.
Jedno od omiljenih jela, ovog puta bez brašna i jaja za one koji žele da doteraju svoju figuru do proleća.