Najbolji recept za šnicle od mlevenog mesa koje mogu da ostanu pufnaste i sočne po nekoliko dana
Ovako pripremljene šnicle nakon prženja dugo biti sveže i mekane, što je velika prednost za domaćice koje provode na poslu više od osam sati.
Sočne šnicle od mlevenog mesa
Sastojci:
500 g mlevene govedine
4 jaja
1 šolja mleka
1 šolja brašna
½ kesice praška za pecivo
1 glavica crvenog luka
2-3 čena belog luka
ulje za prženje
so, biber
Priprema:
Jaja umutite mikserom, dodajte ulje i brašno pomešano s praškom za pecivo. Crveni i beli luk iseckajte što sitnije, pomešajte sa mesom i posolite i pobiberite. Zatim spojite obe smeše i dobro promešajte. S obzirom da se dobija tečnija smesa nego za obične šnicle sa mlevenim mesom, potrebno je kašikom vaditi deo po deo, stavljati na vrelo ulje i istovremeno kašikom oblikovati šnicle. Pržite ih na umerenoj vatri dok ne dobiju zlatnožutu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
OČISTITE SUDOPERU BRZO I LAKO Provereno uspeva a sijaće se kao ogledalo
Napravite ovu jednostavnu smesu i učinite da sudopera zablista.
PITA SA SPANAĆEM BOLJA OD ONE KLASIČNE Hrskavih kora i sočnog nadeva, za gurmane
Neodoljiva i slasna, svaki zalogaj je gurmanski raj.
2 GLAVNA SAVETA ZA BEŠAMEL SOS Daće šmek svakom jelu, a dobićete brojne komplimente
Primenite ove jednostavne savete i dobićete najbolji bešamel sos.
BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
SAVETI ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJU PROJU Biće sveža dugo i neće se mrviti
Napravite ukusnu proju koja će da ostane sveža i sutradan.
Komentari (0)