Ovu namirnicu obavezno dodajte u gulaš: Meso se samo raspada, a sos postaje neodoljiv
Uzmite juneći vrat. Plećka je dobra alternativa
Četvrtak, 21. nov 2024.
Uzmite juneći vrat. Plećka je dobra alternativa
Neodoljiv spoj mesa i povrća sa kestenjem, postaće vaše novo omiljeno jelo.
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
Sočni gulaš sa patlidžanom i bešamelom oduševiće sve gurmane.
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Neodoljivo jelo držaće vas dugo sitim, a vino mu daje posebnu draž.
Ako volite klasičan gulaš, ovaj ćete da obožavate.
Ako volite gulaš, ovu verziju sa pivom ćete da obožavate.
Konkretan obrok držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je bolji od prethodnog.
Poznata pevačica, Ana Bekuta, podelila je recept za jelo koje ona pravi u posebnim prilikama. Reč je o italijanskom gulašu.
Za vas imamo recept za turski gulaš kakav je jeo lično Sulejman. Preliven sosom od patlidžana i bešamelom biće gozba kojoj nećete moći da odolite. Čak i da vam gurmanluk nije jača strana sa ovim specijalitetom preti da postane.
Napravite preukusi gulaš u nekoliko minuta!
Obradujte ukućane fantastičnim ručkom.
Uz dodatak krompira imaćete savršen ručak.
Ukoliko razmišljate šta biste svojoj porodici mogli spremiti za ručak, a da je brzo i ukusno, onda je gulaš sa pivom pravi izbor za vas.
Gulaš poslužite uz pire krompir ili kuvanu testeninu i sezonsku salatu.