
GURMANSKI GULAŠ SA NJOKAMA Jelo na kašiku koje osvaja od prvog zalogaja
Gulaš služite uz njoke.
Utorak, 24. jun 2025.
Gulaš služite uz njoke.
Služite uz prilog po želji.
Dva potpuno neočekivana sastojka dodaju na ukusu, nema ko vam neće tražiti recept.
Dva potpuno neočekivana sastojka dodaju na ukusu, nema ko vam neće tražiti recept.
Sočan i slasan, pravićete stalno.
Sočan i drugačiji, prste da poližete.
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.
Ukusno i slasno jelo.
Držaće vas dugo sitim.
Preukusno jelo za prave gurmane.
Sa ovim receptnom ne možete da omanete...
Vojvođanski gulaš se uvek pravi od junetine sa dodatkom začina i treba da bude čorbast.
Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.
Sočan spoj povrća sa mesom, za prave gurmane.
Uzmite juneći vrat. Plećka je dobra alternativa
Neodoljiv spoj mesa i povrća sa kestenjem, postaće vaše novo omiljeno jelo.
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.