9 °C Beograd

Utorak, 09. dec 2025.

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

  • Naslovna
  • Najnovije
  • Sezonski recepti
  • U sosu sa
  • Slatki kutak
  • Zdravi zalogaji
  • Bakina vanglica
  • Kulinarski globus
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Naslovna Sezonski recepti U sosu sa Slatki kutak Zdravi zalogaji Bakina vanglica Kulinarski globus
profiterole

PROFITEROLE Italijanski desert koji podseća na princes krofne a osvaja ukusom

19:00

23 mart, 2024

Kulinarski globus

Tradicionalan italijanski desert profiterole sastoje se od čokoladnog peciva punjenog šlagom ili kremom za pecivo, a prelivene su čokoladnim sosom. Italijanski kuvar Popelini je predstavio ovaj gurmanski desert na francuskom dvoru tokom vladavine Henrija II i Katarine de Mediči iz Francuske. Slične našim princes-krofnama, neodoljive, kremaste i jedinstvene, nestaće brzinom svetlosti kada ih poslužite ukućanima i gostima.

  • Najnovije
  • Najčitanije
pita

POSNA PITA “NA BAŠTENSKI NAČIN” Sočna, hrskava i gotova bez muke – nestaje dok je vruća

14:05

9 decembar, 2025

Bakina vanglica

Odlična je za ručak, večeru ili posluženje gostima.

francuska salata

Dodajte ovo umesto šunke i dobićete najbolju francusku salatu ikad: Svi kažu da je bolja od originala

13:14

9 decembar, 2025

Kulinarski globus

Oni daju salati potpuno novu dimenziju – laganu, profinjenu i nežnu, sa blagom morskom notom koja se savršeno slaže sa prepoznatljivim sastojcima

torta

VRHUNSKI STARINSKI RECEPT Carska torta sa orahom i žutim filom, izdašna, kremasta i neodoljiva

12:14

9 decembar, 2025

Slatki kutak

Ludi recept idealan za bilo kakav odmor

vojnički pasulj

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj

11:10

9 decembar, 2025

Sezonski recepti

Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao

kajmak

PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici

10:02

9 decembar, 2025

Sezonski recepti

Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke

Pogledaj sve vesti
gibanica

GIBANICA BRZI GONZALES Gotova za 3 minuta, a pola se pojede dok je još u rerni

14:30

22 septembar, 2025

Sezonski recepti

Nećete moći da prestanete da jedete.

kolač tri tajne

KOLAČ 3 TAJNE BOLJI OD SVAKE TORTE Nema paljenja rerne, a ukusa kao da se ga pravili satima

14:00

2 oktobar, 2025

Slatki kutak

Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

salata od pečenih paprika

SALATA OD PEČENIH PAPRIKA ZA NAJLEPŠU SLAVU Zaboravićete na mimozu i rusku

18:00

27 novembar, 2025

Sezonski recepti

Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir.

ferero kuglice

DOMAĆE FERERO KUGLICE Gosti ih obožavaju i kažu da su bolje od originala

12:00

21 oktobar, 2025

Slatki kutak

Super idu uz čaj ili kafu.

puding palačinke

UMESTO KISELE VODE, U PALAČINKE DODAJTE OVAJ SASTOJAK Biće mekše i lepše nego ikad

15:04

16 oktobar, 2025

Bakina vanglica

Caka koja garantuje najmekše palačinke na svetu

Pogledaj sve vesti
Preporučujemo
interkontinental torta

BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada

16:04

4 decembar, 2025

Slatki kutak

Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila

tuna salata

BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole

18:04

4 decembar, 2025

Sezonski recepti

Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman

crnogorske priganice

ZAMESITE ZA TOPLINU DOMA Priganice, toliko savršene, da niko ne mari za dijetu kad ih proba

17:01

4 decembar, 2025

Bakina vanglica

Jednostavno, prženo testo i spadaju u sam vrh crnogorskih jela na koje su veoma ponosni

  • Naslovna
  • Najnovije
  • Sezonski recepti
  • U sosu sa
  • Slatki kutak
  • Zdravi zalogaji
  • Bakina vanglica
  • Kulinarski globus
  • Uslovi korišćenja
  • Marketing
  • Impressum

© Trpeza 2025. Sva prava su zadržana.