Tunjevina je bogata omega 3 masnim kiselinama. Zdrava je i hranljiva, držaće vas sitim. Napravite paštetu pa namažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
Potrebno je
- 2 konzerve tunjevine
- 1 glavica crnog luka
- 3 obarena krompira
- 1 do 2 kašike posnog majoneza
- malo peršuna
- 3 kisela krastavca
- so
Priprema
Ocedite tunjevinu od ulja. Iseckajte luk sitno. Onda narendajte kuvani krompir, dodajte majonez pa iseckajte peršun. Dobro sve pomešajte i sjedinite. Dodajte sitno seckane krastavčiće. Po potrebi posolite.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)