Tunjevina je bogata omega 3 masnim kiselinama. Zdrava je i hranljiva, držaće vas sitim. Napravite paštetu pa namažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

Potrebno je
- 2 konzerve tunjevine
- 1 glavica crnog luka
- 3 obarena krompira
- 1 do 2 kašike posnog majoneza
- malo peršuna
- 3 kisela krastavca
- so
Priprema
Ocedite tunjevinu od ulja. Iseckajte luk sitno. Onda narendajte kuvani krompir, dodajte majonez pa iseckajte peršun. Dobro sve pomešajte i sjedinite. Dodajte sitno seckane krastavčiće. Po potrebi posolite.
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu po receptu Nataše Stević Pripremite fantastične palačinke po receptu sertifikovane savetnice za ishranu, Snežane Paučinac Napravite malo drugačije mafine. Dodajte im krompir, ovsene pahuljice i dobićete potpuno drugačiji ukus. Đumbir daje posebnu aromu svakom zalogaju. Napravite najsočnije krmenadle koje se tope u ustima po receptu Dušice Stamenković iz Mladenovca. Ovaj kolač, po receptu Sanje Mandić iz Pančeva, postaće redovan na vašoj slavskoj trpezi. Mekan, lagan, prepun fila… Ma, oduševićete se kada ga probate.
KRALJEVSKI JESENJI RUČAK PUNJENA BUNDEVA Recept i intervju sa Natašom Stević
BEZGLUTENSKE PALAČINKE SA HELJDOM Recept i intervju sa Snežanom Paučinac
MAFINI OD KROMPIRA Bolji nego oni klasični, hrskavi i aromatični
NAPRAVITE NAJSOČNIJE KRMENDALE Recept nam je dala Dušica iz Mladenovca i otkrila tajnu najmekšeg mesa koje ste do sada jeli
BELA VOĆNA MAĐARICA Sanja nam je dala recept za kolač koji će vas raspametiti, još je ukusniji od klasične čokoladne verzije
Komentari (0)