DA ČVRSTO BUDE JOŠ ČVRŠĆE Salata sa rukolom i pršutom za ljubavnike
Rukola se smatra afrodizijakom još od prvog veka. Minerali i antioksidanti koji se nalaze u ovom zdravom povrću blokiraju uticaj supstanci koje negativno utiču na naš libido.
Ljubavna salata s pršutom
SASTOJCI:
300 g rukole
100 g pršute
100 g brija ili drugog kremastog sira
Maslinovo ulje
Balzamiko sirće
so, biber
PRIPREMA:
Rukolu oprati, dodati komade sira (bri ili neki drugi masan i kremast sir), tanko narezane komade pršute i sve prelijti maslinovim uljem, pa nakapajte pomalo balzamika, posolite i pobiberite.
Možda vas zanima:
Savršen ručak za Dan zaljubljenih ŠPAGETI koji ne padaju teško na stomak, ALI DAJU SNAGU ZA AKCIJU
Za ručak ili večeru, upamtite da je nekad dovoljan i mali znak pažnje da bi druga strana znala da je boljena.
Neopisivo neodoljivi VATRENI MAFINI su idealni zalogajčići za zaljubljene
Prave se brzo a jedu koš brže.
Uz ovaj DEKORATIVNI ROLAT prosto nema greške
Izgleda luksuzno a zapravo je reč o patišpanju sa pavlakom i voćem
Ovim slatkišima s višnjama su beogradske gospođice pokazivale naklonost pojedinim kavaljerima
Nastavljamo s predlozima kako da oduševite voljenu osobu ali i ostale članove porodice. Srca od lisnatog testa kriju u sebi tajnu punu slatkih višanja.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)