OVO MORATE DA PROBATE Paradajz salata sa začinskim biljem osvežava, a ima poseban šmek
Poslužite uz sva jela.

Sastojci:
Možda vas zanima:

KAO MEZE, PRILOG ILI NAMAZ Urnebes salata je nezaobilazna na svečanoj trpezi
Ako volite mnogo ljuto, dodajte više te mlevene paprike, a manje slatke.

OSVEŽAVAJUĆA SALATA Tri sastojka su dovoljna za savršen ukus, a gotova za 15 minuta
Odlično ide uz jela od mesa.
4 paradajza
1 crveni luk
Preliv:
½ kašičice suvog bosiljka
½ kašičice suvog ruzmarina
½ kašičice majčine dušice
½ kašičice peršuna
1 kašika maslinovog ulja
1 kašika balzamiko sirćeta
1 kašičica soli
Priprema:
Paradajz iseći na kolutove. U činiji pomešati so, sirće, ulje, iseckan luk i sve začine (ako imate sveže, stavite njih, biće ukusnije). Na tanjir poređati red kolutova poaradajza, pa posuti prelivom, zatoim drugi red paradajza, pa posuti prelivom i tako redom dok sve ne potrošite. Lakša varijanta je ako paradajz isečete na kriške i pomešate sa prelivom.

ZAPEČENA OVSENA KAŠA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Miriše božanstveno, a ukus je još bolji
Imaćete osećaj kao da jedete najbolji desert.

PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.
Komentari (0)