TAJNA NAJBOLJIH DOMAĆIH KNEDLI ZA SUPU Umesto da se raspadaju, biće sočne i penaste
Ako se i vama raspadaju knedle kada kuvate supu, primenite ovaj jednostavni trik.
Tajna za najbolje knedle
Prvo belanca pa potom žumanca, smatraju iskusni kuvari.
Potrebno je
- 2 jajeta
- 2 prstohvata soli
- 2 kašičice ulja
- 10 kašika griza (8 plus 2)
Priprema:
U jednoj posudi umutite sneg od belanaca. Dodajte žumanca i dobro sjedinite. Zatim sipajte ulje pa postepeno dodajte 8 kašika griza. Kada bude gustine kao gust puding dodajte još 2 kašike griza. Posolite. Ostavite 20 minuta da nabubri. Kad supa provri, umočite kašiku u dodajte kašiku u nju pa zahvatite smesu za knedle. Nemojte da uzimate punu kašiku, da knedle ne budu prevelike. Od poslednje dodate knedle, kuvajte još desetak minuta. Prijatno!
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVAN TRIK ZA SAVRŠEN PIRINAČ Dodajte ovu namirnicu i neće biti lepljiv već rastresit
Potrebna je samo jedna namirnica, a pirinač će biti savršen.
SPREČITE KROMPIR DA PROKLIJA Trik je jednostavan, a provereno rešava problem u trenu
Trik je jednostavan, a provereno radi.
MAĐARICE OVAKO PRAVE PUNJENE PAPRIKE Ove 4 razlike su ključne, a mnogo utiču na ukus
Trikovi su jednostavni, a jelo ispadne fenomenalno.
5 NAJČEŠĆIH GREŠKI KADA KUVATE KAFU Prave ih i iskusne domaćice, a to ubija ukus i dodaje gorčinu
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u savršenoj kafi.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)