DODAJTE OVO U PASULJ I RECITE ZBOGOM NADUTOSTI Jednostavan trik koji svaki put uspe
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.
Čaj od nane
Na početku kuvanja u manju šerpu stavite kesicu čaja od nane. Izvadite nakon što skuvate pasulj, a ako pravite veliku količinu ubacite 2 ili 3 kesice.
Napomena: Dodatak čaja neće uticati na ukus, niti se osetiti prilikom jela.
Možda vas zanima:
SKRATITE VREME KUVANJA PASULJA Biće gotov za 45 minuta, samo dodajte ovu namirnicu, a nije soda ni ulje
Uglavnom je koristite za piće, a niste ni znali da može da ubrza vreme kuvanja pasulja.
GREŠKE KADA PRŽITE JAJA Ovako se nikada neće lepiti za tiganj, ni biti gumena
Iako prženje jaja deluje jednostavno, neretko se dešavaju neke od ovih grešaka.
OČISTITE MIKROTALASNU BRZO I LAKO Trik koji provereno radi, a biće kao nova
Očistite mikrotalasnu rernu uz pomoć samo 1 namirnice, sijaće se kao ogledalo
KESTEN NE ZOVU DŽABE KRALJEM JESENI Ali ako imate ove bolesti, najbolje je da ga ne konzumirate
Kesten možete da jedete kuvan, pečen ili u desertima, i mnogima je omiljena sezonska namirnica.
RIŽOTO SA BUNDEVOM Lagano, a zasitno jelo, u savršenom spoju sa omiljenom sezonskom namirnicom
Neodoljivi rižoto nestaće sa stola odmah, a greje dušu i telo.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Nema nadimanja ni gasova, a nije soda bikarbona
Provereni trik koji rešava problem u trenu, a vi možete da uživate u omiljenom obroku.
TOPLA SALATA SA PEČENIM POVRĆEM Zagrejaće vam dušu i telo, a odlično se slaže sa jelima od mesa
Sočna i drugačija, a orašasti plodovi joj daju poseban šmek.
STARINSKI ROLAT SA DŽEMOM Jeftina poslastica skupog ukusa od koje će vam poći voda na usta
Fenomenalan desert budi sva čula, a priprema je jednostavna.
GREŠKE KADA PRŽITE JAJA Ovako se nikada neće lepiti za tiganj, ni biti gumena
Iako prženje jaja deluje jednostavno, neretko se dešavaju neke od ovih grešaka.
Komentari (0)