DODAJTE OVO U PASULJ I RECITE ZBOGOM NADUTOSTI Jednostavan trik koji svaki put uspe
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.

Čaj od nane
Na početku kuvanja u manju šerpu stavite kesicu čaja od nane. Izvadite nakon što skuvate pasulj, a ako pravite veliku količinu ubacite 2 ili 3 kesice.
Napomena: Dodatak čaja neće uticati na ukus, niti se osetiti prilikom jela.
Možda vas zanima:

SKUVAJTE PASULJ OČAS POSLA Trik koji provereno radi, a biće ukusan i savršen
Dodajte ovu namirnici i pasulj će biti nikad ukusniji.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Neće biti nadimanja, a nije soda bikarbona
Uz pomoć jednostavnog trika izbegnite problem nadimanja.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Biće gotov za 45 minuta, a nije soda ni ulje
Bićete iznenađeni kada vidite o kojoj namirnici je reč.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Nema nadimanja ni gasova, a nije soda bikarbona
Provereni trik koji rešava problem u trenu, a vi možete da uživate u omiljenom obroku.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.

PICA TROUGLIĆI Savršeni za lepo veče sa prijateljima, razgrabiće se čim se postave
Najbolje služite uz šolju jogurta.

FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.
Komentari (0)