POSNA RUSKA SALATA Omiljeno predjelo koje ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji priča priče
Ako voite klasičnu rusku salatu, obožavaćete i njenu posnu verziju.
Potrebno je
- 200 g graška
- 200 g krompira
- 200 g šargarepe
- 200 g kukuruza šećerca
- 5 kiselih krastavčića
- 300 g posnog majoneza
- so
Priprema:
Oljuštite šargarepu i krompir pa skuvajte. Onda skuvajte grašak i kukuruz šećerac, pa sve procedite. Na kockice iseckajte krompir i šargarepu, kao i krastvčiće. Stavite u veću posudu pa posolite. Umešajte posni majonez i dobro promešajte. Ostavite salatu da se dobro prohladi pa služite. Prijatno!
Možda vas zanima:
NEODOLJIVA RUSKA SALATA SA MAJONEZOM Klasik koji pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i slasna, bićete oduševljeni.
RECEPT ZA RUSKU SALATU KOJA OBARA S NOGU Biće kremasta i slasna, ovakvu do sada niste jeli
Savršena za svaku svečanu trpezu.
RUSKA SALATA Kraljica svake slavske trpeze, a sprema se za 20 minuta, nema joj ravne
Sočna i slasna, ovakvu do sada niste jeli.
FRANCUSKA SALATA Od ruske je razlikuje samo jedan sastojak, a kremasta i zasitna
Nedostatak mesa razlikuje francusku od ruske salate.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)