PEČENA SKUŠA U RERNI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a puno proteina
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 1 kg očišćene skuše
- 4 lovorova lista
- 5 čenova belog luka
- 1 veza seckanog peršuna
- deset kašika ulja
- 1 kašika paradajz soka razblažena sa malo vode
- so i biber
- par paradajza sečenih na kolutove
Priprema:
Rernu zagrejte na visoku temperaturu. Posolite skušu pa poređajte u pleh obložen pek papirom. Prelijte kuvanim prelivom od ulja, belog luka, paradajz soka, peršuna i začina. Prekovrha poređajte paradajz kolutove.Pecite ribu 40 do 50 minuta, u rerni zagrejanoj na visokoj temperaturi.
Možda vas zanima:
GRILOVANA PASTRMKA ZA POSNI PETAK Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Ručak koji se pamti.
POHOVANI ŠARAN Recept sa juga Srbije za ručak koji se ne zaboravlja
Svaki zalogaj je raj za nepca.
OSLIĆ ORLI Proteinski posni ručak od kog ćete biti satima, a osvaja na prvi zalogaj
Nema ko vam neće tražiti recept.
POHOVANI ŠARAN Ručak za samo pola sata koji će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)