ZAPEČENI BATAT UKUSOM BUDI SVA ČULA Isti kao onaj iz restorana, kremast i mirisan
Samo dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 2 velika batata
- 3 jaja
- 150 g čedar sira
- 150 ml pavlake za kuvanje
- 1 čen belog luka
- 1 kašičica ruzmarina
- so
- biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Oljuštite batat pa ga isecite na tanke kolutove. U jednoj posudi umutite jaja, pavlaku, sir, ruzmarin, beli luk, so i biber. Pleh obložite pek papirom. Poređajte slojeve batata pa ih prelijte smesom jaja i sira. Zatim pokrijte folijom. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Onda skinite foliju i pecite još 15 minuta. Pustite da odmori 10 minuta pre serviranja i sečenja.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)