RUSKA SALATA KRALJICA SVEČANE TRPEZE Nijedna slava ne može da prođe bez nje
Kremasta i slasna, prste da poližete.
Potrebno je:
- 1 kesa mešavine povrća za rusku salatu
- 200 g šunke
- 5 kiselih krastavčića
- 2 jaja
- 300 g majoneza
- malo soli
Priprema:
Skuvajte povrće iz kese, pa ocedite vodu i prohladite. Zatim, dodajte šunku, kisele krastavčiće i kuvana jaja seckana na kockice. Posolite, pa dodajte majonez i izmešajte. Ostavite salatu u frižideru da se ohladi. Služite.
Možda vas zanima:
SVI TRAŽE RECEPT ZA RUSKU SALATU Vanvremenski klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Kremasta i zasitna, a svi je vole.
RUSKA SALATA DRAGULJ SLAVSKE TRPEZE Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir
Nema ko je ne voli.
SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA Vole je svi od 7 do 107 godina
Kremasta i izdašna, a razvaljuje ukusom.
KAD PROBATE VLAŠKU SALATU ZABORAVIĆETE NA MIMOZU I RUSKU Savršeno predjelo
Oduševiće goste na slavskoj trpezi.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)