DOMAĆA PROJA SA ČVARCIMA Gotova za pola sata, a ne dočeka da se izvadi iz pleha

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

proja sa čvarcima
Printscreen

Potrebno je:

  • 4 jaja
  • 200 g kukuruznog brašna
  • 100 g hlebnog brašna
  • jedan prašak za pecivo
  • 4 kašike sitnih čvaraka
  • malo soli
  • 100 ml jogurta
  • 50 ml rastopljene masti
  • malo rastopljenog kvasca

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj velikoj posudi sjedinite jaja, brašno, prašak za pecivo, čvarke, so, jogurt, mast i kvasac. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite proju oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading