BANATSKI PAPRIKAŠ BOLJI OD KLASIČNOG Svakim zalogajem greje dušu i telo
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 2 paprike
- 4 krompira
- 1 crni luk
- 2 čena belog luka
- 400 g paradajz pelata
- 1 mala šargarepa
- 2 kašike ulja
- so, biber, crvena paprika
Priprema:
Luk i beli luk sitno iseckajte i propržite u ulju dok ne postanu staklasti. Dodajte papriku i šargarepu isečene na kockice i kratko propržite. Sipajte paradajz i začine, promešajte i kuvajte dok povrće ne omekša. Poslužite paprikaš odmah, uz hleb ili pirinač.
Možda vas zanima:
MANASTIRSKI PAPRIKAŠ Držaće vas dugo sitim, a jeftin i sočan, nećete osetiti da nedostaje meso
Ukusno jelo idealno za dane posta, a pravi raj za nepca.
DUNAVSKI PAPRIKAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Aromatično jelo sa ribom za prave gurmane, a posno
Posni paprikaš raspamtiće i one izbirljive, a riba i vino mu daju poseban šmek.
BAKINA POSNA SARMA BOLJA OD MRSNE Po receptu starom 50 godina, i sit bi je jeo
Ručak u kome će uživati cela porodica.
POSNE PUNJENE PAPRIKE IZ BAKINE KUHINJE Toliko zasitno i bogato punjenje da zaboravite na meso
Zasitno i preukusno jelo.
POSNE PALAČINKE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće tanke, mekane i savršeno pečene
Prave se lako, a tope se u ustima.
RUMUNSKA GIBANICA BOLJA OD KLASIČNE Tajna je u prelivu, a biće sveža i sutradan
Sočna i slasna, nema ko vam neće tražiti dodatno parče.
POSNI RIŽOTO ČUVAR VITKE LINIJE A toliko je slasan da zaboravite da nema meso
Kremast i zasitan, bićete oduševljeni.
BANATSKI PAPRIKAŠ BOLJI OD KLASIČNOG Svakim zalogajem greje dušu i telo
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
POSNA PROJA IZ BAKINE KUHINJE MIRIŠE NA DETINJSTVO Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Najbolje služite uz ajvar ili posni majonez.
Komentari (0)