NAJBOLJA RIBLJA ČORBA Sa ovim receptom ne možete da omanete!

Trpeza/ V.V.

17:32

Sezonski recepti 0

Kada se riba skuva, u čorbu dodajte pola rakijske čašice sirćeta da sprečite da se riba raspadne.

NAJBOLJA RIBLJA ČORBA Sa ovim receptom ne možete da omanete!
Shutterstock

Riblja čorba

Sastojci:

1,5 kg očišćenih nekoliko vrsta ribe (šaran, bela riba, štuka, smuđ)

500 g crnog luka

1 kašika mešavine suvog začina

1 kašičica soli

1 kašike slatke mlevene paprike

1 kašika ljute mlevene paprike

Priprema:

Crni luk sitno iseckajte, stavite u šerpu, dodajte litar vode, suvi začin i kuvajte oko pola sata uz dolivanje vode kada ispari. Tada dodajte papriku, još vode i kuvajte 20 minuta. Dodajte ribu, sipajte količinu vode malo više nego što želite da bude čorbe i kuvajte 20 minuta da se riba skuva.

 

Komentari (0)

Loading