NAJBOLJA RIBLJA ČORBA Sa ovim receptom ne možete da omanete!
Kada se riba skuva, u čorbu dodajte pola rakijske čašice sirćeta da sprečite da se riba raspadne.

Riblja čorba
Sastojci:
1,5 kg očišćenih nekoliko vrsta ribe (šaran, bela riba, štuka, smuđ)
500 g crnog luka
1 kašika mešavine suvog začina
1 kašičica soli
1 kašike slatke mlevene paprike
1 kašika ljute mlevene paprike
Priprema:
Crni luk sitno iseckajte, stavite u šerpu, dodajte litar vode, suvi začin i kuvajte oko pola sata uz dolivanje vode kada ispari. Tada dodajte papriku, još vode i kuvajte 20 minuta. Dodajte ribu, sipajte količinu vode malo više nego što želite da bude čorbe i kuvajte 20 minuta da se riba skuva.

PITA SA KOLENICOM Slasna i zasitna, za gurmane i one izbirljive
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

TAKOSI SA SEITANOM Savršena zamena za meso u danima posta, bićete oduševljeni ukusom
Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Mekane i sočne, pravi raj za nepca
Najbolje služite uz pire krompir ili prilog po želji.
Komentari (0)