Brza, jednostavna i apsolutno divna POSNA ČORBICA OD BAKALARA
Riblja čorbica je prava gurmanska poslastica koju ili volite ili ne. Mi je, srećom, obožavamo. Pre služenja, pospite svaku porciju sitno seckanim peršunom.

Možda vas zanima:

PRAVA RIBLJA MAGIJA O ovoj čorbi od bakalara svi pričaju
Kad je degustirate, osetićete razliku od ostalih ribljih čorbi.

NAJBOLJA RIBLJA ČORBA Sa ovim receptom ne možete da omanete!
Kada se riba skuva, u čorbu dodajte pola rakijske čašice sirćeta da sprečite da se riba raspadne.
Posna čorbica od bakalara
Sastojci:
600 g fileta bakalara
2 krompira
2 šargarepe
1 koren peršuna
1 crni luk
150 g korena celera
1 vezica svežeg peršuna
1 dl biljne pavlake za kuvanje
maslinovo ulje
so, biber
Priprema:
Ako je riba zamrznuta, odmrznite je, a svežu isecite na kocke.Krompir dobro operite i oljuštite, te isecite na sitnije kocke.Crni luk isecite na rebarca, a koren peršuna i šargarepu na štapiće. Na maslinovom ulju kratko propržite sve povrće sem krompira - prvo luk pa ostalo. Povrće iscedite od viška ulja i ubacite u šerpu s vodom i bakalarom. Posolite i pobiberite. Kad voda provri, kuvajte još 10 minuta i dodajte neutralnu pavlaku.

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.

POSNA ČOKOLADNA BAKLAVA Mirisna poslastica u još slađem spoju, otopićete se od miline
Pravi se lako, a mekana kao pamuk.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za prave gurmane
Dodajte sos ili prilog po želji.

MAFINI SA KROMPIROM Drugačiji, a preukusni i uspevaju svima
Služite uz jogurt ili prilog po želji.

POSNI SATARAŠ Jednostavno jelo u savršenom spoju ukusa
Samo dodajte prilog po želji..
Komentari (0)