BAKINA POSNA ČORBICA SA KARFIOLOM I PIRINČEM Predjelo koje greje dušu
Kremasta i gusta čorba, a potpuno bez brašna.
Petak, 05. dec 2025.
Kremasta i gusta čorba, a potpuno bez brašna.
Pevač Dragan Kojić Keba nedavno je održao koncert u Sava centru čime je obeležio svoju višedecenijsku karijeru. Jednom prilikom je podelio recept za riblju čorbu koju sam pravi, a koju posebno vole supruga Olja i deca Igor i Nataša. Savršena za dane posta, kažu da joj po ukusu nema ravne.
Sočna i zasitna, savršena za dane Gospojinskog posta.
Sočna i zasitna, savršena za dane Gospojinskog posta.
Puna povrća i vitamina.
Pravi se lako, posna, a osvaja na prvi zalogaj.
Sočna čorba sa šampinjonima greje dušu i telo.
Mirisna i ukusna, a puna vitamina.
Zagrejaće vam dušu i telo.
Služite je samostalno ili kao prilog uz neko jelo.
Sočan i slasan ručak za celu porodicu.
Odličan predlog za čorbu koja će vas držati sitim, u dane Velikog Božićnog posta. Bogata različitim sastojcima, povrćem, pasuljem, šampinjonima, nećete imati osećaj da vam nedostaje meso.
Ukusna čorba je uvek poželjna.
Mešavina raznog povrća koja čini veoma ukusno jelo.
Riblja čorbica je prava gurmanska poslastica koju ili volite ili ne. Mi je, srećom, obožavamo. Pre služenja, pospite svaku porciju sitno seckanim peršunom.
Kada se riba skuva, u čorbu dodajte pola rakijske čašice sirćeta da sprečite da se riba raspadne.