Napravite žurku sami za sebe uz grickalice koje će vas ostaviti bez daha MINI-ZALOGAJI OD KROMPIRA
Hleb zamenite kriškama pečenog krumpira, a zatim se zaigrajte divnim, bogatim nadevom od svega nekoliko sastojaka. Genijalno!
Bruskete od krompira s tunjevinom
Sastojci:
3 veća krompira
2 kašike maslinovog ulja
100 g krem-sira
1 konzerva tunjevine
4-5 kiselih krastavčića
50 g badema
dimljeni losos
peršun
so, biber
Priprema:
Krompir prvo dobro operite. Isecite ga na kriške debljine jednog centimetra i premažite sa obe strane maslinovim uljem. Posolite i pobiberite, pa poređajte na papir za pečenje i stavite u rernu na 200 stepeni. Ostavite da se peku oko 20 minuta. Dok je krompir u rerni, pomešajte krem-sirni sa svežim začinima. Možete dodati i kašiku grčkog jogurta da bude što kremastiji. Krompir izvadite iz rerne, ostavite da se malo prohladi, pa preko njega namažite sir. Na porciju kriški stavite losos i sve zajedno pospite tostiranim i seckanim bademima. Na drugu polovinu stavite tunjevinu i narezane kisele krastavce.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)