Napravite žurku sami za sebe uz grickalice koje će vas ostaviti bez daha MINI-ZALOGAJI OD KROMPIRA
Hleb zamenite kriškama pečenog krumpira, a zatim se zaigrajte divnim, bogatim nadevom od svega nekoliko sastojaka. Genijalno!
Bruskete od krompira s tunjevinom
Sastojci:
3 veća krompira
2 kašike maslinovog ulja
100 g krem-sira
1 konzerva tunjevine
4-5 kiselih krastavčića
50 g badema
dimljeni losos
peršun
so, biber
Priprema:
Krompir prvo dobro operite. Isecite ga na kriške debljine jednog centimetra i premažite sa obe strane maslinovim uljem. Posolite i pobiberite, pa poređajte na papir za pečenje i stavite u rernu na 200 stepeni. Ostavite da se peku oko 20 minuta. Dok je krompir u rerni, pomešajte krem-sirni sa svežim začinima. Možete dodati i kašiku grčkog jogurta da bude što kremastiji. Krompir izvadite iz rerne, ostavite da se malo prohladi, pa preko njega namažite sir. Na porciju kriški stavite losos i sve zajedno pospite tostiranim i seckanim bademima. Na drugu polovinu stavite tunjevinu i narezane kisele krastavce.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)