Napravite žurku sami za sebe uz grickalice koje će vas ostaviti bez daha MINI-ZALOGAJI OD KROMPIRA
Hleb zamenite kriškama pečenog krumpira, a zatim se zaigrajte divnim, bogatim nadevom od svega nekoliko sastojaka. Genijalno!
Bruskete od krompira s tunjevinom
Sastojci:
3 veća krompira
2 kašike maslinovog ulja
100 g krem-sira
1 konzerva tunjevine
4-5 kiselih krastavčića
50 g badema
dimljeni losos
peršun
so, biber
Priprema:
Krompir prvo dobro operite. Isecite ga na kriške debljine jednog centimetra i premažite sa obe strane maslinovim uljem. Posolite i pobiberite, pa poređajte na papir za pečenje i stavite u rernu na 200 stepeni. Ostavite da se peku oko 20 minuta. Dok je krompir u rerni, pomešajte krem-sirni sa svežim začinima. Možete dodati i kašiku grčkog jogurta da bude što kremastiji. Krompir izvadite iz rerne, ostavite da se malo prohladi, pa preko njega namažite sir. Na porciju kriški stavite losos i sve zajedno pospite tostiranim i seckanim bademima. Na drugu polovinu stavite tunjevinu i narezane kisele krastavce.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)