BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
Ponedeljak, 20. jan 2025.
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
Hrskavi i slasni, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Napravićete brzo a nestaće sa stola odmah.
Napravićete brzo a nestaće sa stola odmah.
Napravite bruskete. Odlični su kao doručak, užina ili prilog nekom jelu. Neverovatno hrskavi i ukusni.
Iskoristite stari hleb na pravi način. Umesto da ga bacite, napravite bruskete. Ostaje vam samo da uživate u ovim hrskavim zalogajčićima.
Očas posla se naprave.
Popularan talijanski sendvič ne mora biti dosadan - poigrajte se neuobičajenim okusima
Paradajz u kombinaciji sa bosiljkom, maslinovim uljem i belim lukom čini savršen spoj ukusa.
Hleb zamenite kriškama pečenog krumpira, a zatim se zaigrajte divnim, bogatim nadevom od svega nekoliko sastojaka. Genijalno!
Caka je u - belom luku.