EVO VAM IDEJE ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Brz, jeftin, a zasiti
Ne možete da omašite.
Kajgana sa kobasicama
Sastojci:
3 jajeta
150 g kobasica
150 g pečenih paprika
kašičica peršunovog lista
100g mrvljenog kravljeg sira
1 čen belog luka
1 paradajz sečen na kolutove
30 g parmezana
maslinovo ulje
Priprema:
Kobasicu sečenu na kolutove i papriku seckanu na kockice pržite oko pet minuta na 2 kašike maslinovog ulja. Umutite jaja, mrvljeni sir, peršun i sitno sečen beli luk. Umućenim jajima prelijte kobasice, pa pržite još
oko 5 minuta. Služite posuto parmezanom uz sveži paradajz.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
VAZDUŠASTA KAJGANA IZ RERNE MILUJE NEPCA Puterasta i sa zapečenom koricom, nema joj ravne
Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka.
ZA LJUBITELJE PIKANTNE HRANE Omlet koji će vam jutro učiniti lepšim
Prost je za pripremu.
RECEPT SA BRITANSKOG OSTRVA Kobasice sa pireom na engleski način
Ukusne i slasne za svaki dan.
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)