MESO U SAFTU Najsočniji zalogaji u pikantnom sosu od ajvara
Uz dodatak krompira imaćete savršen ručak.

Sastojci:
500 g svinjskog mesa
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
3 kašike ajvara
2 kašike ulja
1 kašičica soli
1 kašičica mlevene paprike
½ kašičice mlevenog bibera
1 kašika seckanog svežeg peršuna
1 suva ljuta papričica
Priprema:
Prodinstajte iseckan crni i beli luk na zagrejanom ulju. Dodajte ajvar, peršun, so, biber, mlevenu papriku i oko pola litra vode. Meso iseckajte na manje komade i posebno prodinstajte na zagrejanom ulju. Kad voda s lukom provri dodajte meso i ljutu suvu papriku. Kuvajte na tihoj vatri dok voda skoro ne ispari, sos se zgusne i meso omekša. Po potrebi dodajte još soli i bibera.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

DOMAĆI RAŽENI HLEB Sočan i ukusan, a biće mekan i sutradan
Biće još ukusniji nego onaj iz pekare.

POSNE LAZANJE SA LOSOSOM I POVRĆEM Sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Najbolje služite uz čašu belog vina.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

MIRISNI MAFINI SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi desert kada vam se jede slatko, a nemate vremena za pripremu
Mirisni i ukusni, za pravo uživanje.

Komentari (0)