MESO U SAFTU Najsočniji zalogaji u pikantnom sosu od ajvara
Uz dodatak krompira imaćete savršen ručak.
Sastojci:
500 g svinjskog mesa
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
3 kašike ajvara
2 kašike ulja
1 kašičica soli
1 kašičica mlevene paprike
½ kašičice mlevenog bibera
1 kašika seckanog svežeg peršuna
1 suva ljuta papričica
Priprema:
Prodinstajte iseckan crni i beli luk na zagrejanom ulju. Dodajte ajvar, peršun, so, biber, mlevenu papriku i oko pola litra vode. Meso iseckajte na manje komade i posebno prodinstajte na zagrejanom ulju. Kad voda s lukom provri dodajte meso i ljutu suvu papriku. Kuvajte na tihoj vatri dok voda skoro ne ispari, sos se zgusne i meso omekša. Po potrebi dodajte još soli i bibera.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)