GULAŠ SA PIVOM Mekani zalogaji od mesa u ukusnom saftu su odličan ručak
Poslužite uz pire ili kuvani krompir.

Sastojci:
Možda vas zanima:

NAJBOLJI GULAŠ SA MAKARONAMA Svi ga vole i traže dodatak!
Ovo jelo će okupiti porodicu za stolom.

PIKANTNI VOJVOĐANSKI GULAŠ Sočni zalogaji od mesa koji se tope u ustima, specijalitet koji svi obožavaju!
Vojvođanski gulaš se uvek pravi od junetine sa dodatkom začina i treba da bude čorbast.

JUNEĆI GULAŠ RAJ ZA NEPCA Fenomenalan ručak u sočnom spoju mesa sa povrćem, za prave gurmane
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.

MESO U SOSU OD AJVARA Mekani sočni zalogaji u pikatnom umaku
Uz dodatak krompira imaćete savršen ručak.
500 g junetine
250 g slanine
500 ml piva
5 glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 kašika putera
1 kašika brašna
1 kašičica soli
1/2 kašičice mlevenog bibera
1 kašičica seckanog pešuna
sok i kora od 1 limuna
Priprema:
Junetinu isecite na komade veličine zalogaja. Crni luk očistite i obarite. Beli luk izrendajte. Slaninu iseckajte sitno i prodinstajte na puteru dok ne dobije zlatno-braon boju. Dodajte iseckan crni luk, beli luk i dinstajte 2-3 minuta. Izvadite iz tiganja, pa u njega odmah stavite meso. Kada se prodinsta, vratite luk i slaninu, sklonite sa šporeta i dodajte brašno, so i biber uz stalno mešanje. Sipajte pivo i kad provri smanjte temperaturu pa kuvajte na umerenoj vatri 2 sata. Sklonite sa šporeta, dodajte peršun, koru i sok od limuna. Izmešajte i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEŽNA LAVANDA TORTA Kremasta i sočna poslastica nezaboravnog ukusa
Lagana i neodoljiva, nestaće sa stola čim se postavi.

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.

GURMANSKA PITA SA JAGNJETINOM PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Savršenog ukusa, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Jednostavne pripreme i nikad slasnija, prste da poližete.

MESNI ROLAT SA JAJIMA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve ostale
Slasan i ukusan, savršen za Uskrs.
Komentari (0)