OVO JELO ĆETE OBOŽAVATI Piletina sa povrćem i testeninom zapečena u rerni
Savršen obrok za celu porodicu.
Sastojci:
300 g testenine
1 belo meso
1 kašika ulja
200 g bundeve
100 g graška
200 g brokolija
200 ml soka od paradajza
100 g rendanog parmezana
Bosiljak, so, biber
Priprema:
Na malo ulja propržiti začinjen pileći file. Ostaviti da se ohlade, pa iseći na komade. Skuvati testeninu u slanoj vodi. U drugoj posudi kuvati bundevu isečenu na kockice 10 minuta, pa dodati grašak i brokoli. Kuvati dok ne omekšaju. Pomešati meso, testeninu, povrće, paradajz sos, i malo bosiljka u posudi ze pečenje. Posuti parmezanom i peći oko 15 minuta dok se ne istopi i zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DANAŠNJI RECEPT Preukusna kremasta piletina s testeninom pravi je izbor za ručak
Ukusan ručak koji će biti na stolu za pola sata.
OVO SVI VOLE! Zapečena testenina sa kačkavaljem i šunkaricom
Savršena večera za celu porodicu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)