NAJBOLJE PRASEĆE PEČENJE Krckava korica, a meso mekano i sočno!
Ukusno pečenje, prste da poližeš!

Sastojci:
2 kg prasetine
2 kašike masti
100 ml piva
200 ml vode
Priprema:
Meso operite i osušite ubrusom. Posolite s obe strane po ukusu i ostavite da stoji preko noći. Istopite mast, namažite pleh, stavite meso i njega premažite mašću. Sipajte čašu vode u pleh i stavite ga u zagrejanu rernu na 200 stepeni. Pecite jedan sat, a zatim okrećite meso na pola sata. Kad ga okrenete, prelijte ga sa malo piva. Posle 2,5 sata prospite tečnost iz pleha ukoliko je ima i pecite još oko pola sata da meso dobije hrskavu koricu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)