PILETINA NA ROŠTILJU Spremljena sa soja sosom je neverovatno ukusna
Ovako pripremljeno meso je vrlo sočno i odličnog je ukusa.
Sastojci:
6 pilećih bataka
6 pilećih karabataka
6 krilaca
6 kašika soja sosa
2 kašičice suvog biljnog začina
100 ml piva
Priprema:
Batak i karabatak malo zasecite vrhom noža i svako parče dobro premažite mešavinom piva, suvog začina i soja sosa. Premažite i krilca i sve pecite na roštilju. U toku pečenja još 2 puta premažite mešavinom soja sosa koji je preostao.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK IZ RERNE Hrskava pohovana piletina sa sočnim krompirom, svi će tražiti dodatak!
Jelo koje se jednostavno priprema, a svi ga vole.
KOMPLETAN RUČAK Piletina sa šampinjonima uz prilog od pirinča
Savršena kombinacija ukusa koja će oduševiti članove vaše porodice.
PREDLOG ZA RUČAK Sočni zalogaji od piletine u ljutom sosu
Ukoliko ne volite ljuto ili jelo spremate i za decu, stavite slatku mlevenu papriku umesto ljute.
OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Mirišljava sočna piletina sa limunom
Odličan spoj mesa i citrusa.
DOMAĆI AJVAR Ukusom ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, pozavideće vam sve komšinice
Otvoriće vam apetit u trenu.
GREŠKE KADA PRAVITE PALAČINKE Zbog ovog nisu mekane i vazdušaste već žilave i gumenaste
Pravljenje palačinki deluje jednostavno, ali ako i vi pravite neke od ovih greški, biće bezukusne i gumene.
LENJA PITA SA MAKOM Klasičan desert na moderan način, poći će vam voda na usta
Ako volite klasičnu lenju pitu, ovu sa makom ćete obožavati.
AKO ŽELITE DA KIFLICE BUDU MEKANE I TREĆI DAN URADITE OVO Treba vam samo 2 sastojka
Dodajte ove sastojke i uživajte u svežim kiflicama nekoliko dana.
ŠNENOKLE PO BAKINOM RECEPTU Starinski slatkiš koji budi nostalgiju, a vazdušast i kremast
Fenomenalan desert, za sve svečane prilike i obične dane, kada vam se jede nešto slatko.
Komentari (0)