PILETINA NA ROŠTILJU Spremljena sa soja sosom je neverovatno ukusna
Ovako pripremljeno meso je vrlo sočno i odličnog je ukusa.
Sastojci:
6 pilećih bataka
6 pilećih karabataka
6 krilaca
6 kašika soja sosa
2 kašičice suvog biljnog začina
100 ml piva
Priprema:
Batak i karabatak malo zasecite vrhom noža i svako parče dobro premažite mešavinom piva, suvog začina i soja sosa. Premažite i krilca i sve pecite na roštilju. U toku pečenja još 2 puta premažite mešavinom soja sosa koji je preostao.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK IZ RERNE Hrskava pohovana piletina sa sočnim krompirom, svi će tražiti dodatak!
Jelo koje se jednostavno priprema, a svi ga vole.
KOMPLETAN RUČAK Piletina sa šampinjonima uz prilog od pirinča
Savršena kombinacija ukusa koja će oduševiti članove vaše porodice.
PREDLOG ZA RUČAK Sočni zalogaji od piletine u ljutom sosu
Ukoliko ne volite ljuto ili jelo spremate i za decu, stavite slatku mlevenu papriku umesto ljute.
OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Mirišljava sočna piletina sa limunom
Odličan spoj mesa i citrusa.
ČOKO BOMBICE Sitni zalogajčići poješće se u trenu, a naprave se za par minuta
Sitni kolači nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)