RUČAK OD RIBE NA ROŠTILJU Napravite za promenu pljeskavice od tunjevine iz konzerve
Odmorite malo od svinjskog mesa i danas jedite zdrav i ukusan obrok.
Sastojci:
2 konzerve tunjevine (360 g)
200 g starog hleba
2 kašike senfa
1 kašika soka od limuna
1 kašika tečnosti iz konzerve
1 kašika sitno seckanog peršuna
2 kašike iseckanog crnog luka
1 jaje
2 kašike maslinovog ulja
So i biber
Priprema:
Iscedite tunjevinu i dodajte jednu kašiku maslinovog ulja i izmrvljeni hleb, a zatim senf, sok od limuna, tečnost iz konzerve, peršun, luk, so i biber po ukusu, i jaje. Dobro sjedinite. Prelijte smesu kašikom maslinovog ulja, promešajte i formirajte pljeksavice željene veličine. Poređajte ih u pleh jednu pored druge i stavite u frižider, da stoje jedan sat. Pržite na roštilju sa obe strane po tri minuta ili u tiganju na zagrejanom ulju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PRESIJAVAĆE SE KAO KRISTALI Ofarbajte jaja na ovaj potpuno prirodni način, bićete oduševljeni rezultatom
Tehnika farbanja vinom je potpuno prirodna a jaja ispadnu prelepa.
DUNAVSKI TALASI U savršenom kremastom spoju sa višnjama, kolač stvoren za uživanje
Ako volite klasičan kolač sa višnjama, ovaj ćete obožavati.
BRZO I LAKO OČISTITE CELU KUHINJU Treba vam samo 1 sastojak a sijaće se kao nova
Uštedećete vreme i novac, a bićete oduševljeni rezultatom.
PRAZNIČNA PITA OSVOJIĆE I ONE IZBIRLJIVE Sočna i slasna, ukućani će stajati u redu za još
Sjajan predlog za svečanu Uskršnju trpezu ali i bilo koji svečani događaj.
FARBANJE JAJA ŠLAGOM Neobična tehnika koja daje fenomenalne rezultate
Isprobajte drugačiji način bojenja jaja, iznenadićete se rezulatom.
Komentari (0)