RUČAK OD RIBE NA ROŠTILJU Napravite za promenu pljeskavice od tunjevine iz konzerve
Odmorite malo od svinjskog mesa i danas jedite zdrav i ukusan obrok.

Sastojci:
Možda vas zanima:

DOMAĆE PLJESKAVICE Zbog jednog sastojka će biti sočnije i neće se raspadati!
Napravite domaće pljeskavice po ovom receptu i svi će ih obožavati.

RIBLJE PLJESKAVICE Napravite zdrav ručak za celu porodicu
Posno jelo koje se brzo sprema.
2 konzerve tunjevine (360 g)
200 g starog hleba
2 kašike senfa
1 kašika soka od limuna
1 kašika tečnosti iz konzerve
1 kašika sitno seckanog peršuna
2 kašike iseckanog crnog luka
1 jaje
2 kašike maslinovog ulja
So i biber
Priprema:
Iscedite tunjevinu i dodajte jednu kašiku maslinovog ulja i izmrvljeni hleb, a zatim senf, sok od limuna, tečnost iz konzerve, peršun, luk, so i biber po ukusu, i jaje. Dobro sjedinite. Prelijte smesu kašikom maslinovog ulja, promešajte i formirajte pljeksavice željene veličine. Poređajte ih u pleh jednu pored druge i stavite u frižider, da stoje jedan sat. Pržite na roštilju sa obe strane po tri minuta ili u tiganju na zagrejanom ulju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVE KIFLICE SA RATLUKOM Slatkiš iz bakine kuhinju koji budi nostalgiju
Mirisne i sočne, nema ko vam neće tražiti recept.

SLASNE ROLNICE SA KAČKAVALJEM Prava eksplozija ukusa u svakom zalogaju, super za doručak ili večeru
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

SLANA ROZENKA Predjelo bez kojeg slava ne prolazi, a svi gosti ga vole
Slasno predjelo osvaja od prvog zalogaja.

ZOJA TORTA Poslastičarsko čudo zavolećete od prvog zalogaja, za prave ljubitelje čokolade
Čokoladna i raskošna poslastica raspametiće sve koji je budu probali.

UROŠ TORTA Starinska poslastica po receptu iz bakine sveske, raskošna i neodoljiva
Drugačija i ukusna, zavolećete je na prvi zalogaj.
Komentari (0)