BRZINSKI RUČAK Pljeskavice od tunjevine, zdrave i veoma ukusne
Predlažemo da probate zdraviju varijantu pljeskavica.
Sastojci:
2 konzerve tunjevine (360 g)
2 kašike senfa
200 g starog hleba
1 kašika soka od limuna
1 kašika tečnosti iz konzerve
2 kašike sitno seckanog peršuna
2 kašike iseckanog crnog luka
1 jaje
2 kašike maslinovog ulja
1 kašika ulja
So i biber
Priprema:
Iscedite tunjevinu i dodajte jednu kašiku maslinovog ulja i izmrvljeni hleb, a zatim senf, sok od limuna, kašiku tečnosti, peršun, luk, so i biber po ukusu i jaje. Dobro sjedinite. Prelijte smesu kašikom maslinovog ulja, promešajte i formirajte pljeksavice u željenoj veličini. Poređajte ih u pleh jednu pored druge i stavite u frižider, da stoje jedan sat. Pržite na zagrejanom ulju po 3 minuta sa obe strane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
JAPANSKE PALAČINKE Vazdušaste kao oblak, napravite ih za doručak, biće savršene i za večeru
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
Komentari (0)