BRZINSKI RUČAK Pljeskavice od tunjevine, zdrave i veoma ukusne
Predlažemo da probate zdraviju varijantu pljeskavica.

Sastojci:
2 konzerve tunjevine (360 g)
2 kašike senfa
200 g starog hleba
1 kašika soka od limuna
1 kašika tečnosti iz konzerve
2 kašike sitno seckanog peršuna
2 kašike iseckanog crnog luka
1 jaje
2 kašike maslinovog ulja
1 kašika ulja
So i biber
Priprema:
Iscedite tunjevinu i dodajte jednu kašiku maslinovog ulja i izmrvljeni hleb, a zatim senf, sok od limuna, kašiku tečnosti, peršun, luk, so i biber po ukusu i jaje. Dobro sjedinite. Prelijte smesu kašikom maslinovog ulja, promešajte i formirajte pljeksavice u željenoj veličini. Poređajte ih u pleh jednu pored druge i stavite u frižider, da stoje jedan sat. Pržite na zagrejanom ulju po 3 minuta sa obe strane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)