Grilovani svinjski kotleti spolja hrskavi a unutra mekani zahvaljujući superfinoj marinadi
Uz dobru marinadu, svinjski kotleti postaju prava proljetna poslastica.
Svinjski kotleti u marinadi
Sastojci:
4 kotleta
2 čena belog luka
1 šaka svežeg bosiljka
2 kašike limunovog soka
2 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
U seckalicu dodati beli luk, bosiljak, limun, so i biber. Sitno iseckajte, probajte i po potrebi dodajte dodatne začine. Marinirajte meso najmanje pola sata. Rešetke premažite maslinovim uljem i stavite meso na srednju vatru. Pecite na roštilju oko pet minuta sa svake strane i ostavite da odstoji još pet minuta pre serviranja. Poslužite uz sezonsko povrće
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)