JEFTIN, A NEVEROVATNO UKUSAN RUČAK GOTOV ZA 10 MINUTA Recept za špagete koje se spremaju u jednoj posudi i to sa malo sastojaka
Kada se umorni vratite sa posla želite nešto što se sprema u jednoj posudi, a neverovatno je ukusno
Brzinski obroci postaju sve popularniji, jer ljudi nemaju uvek vremena da dugo krčkaju poznate specijalitete. Kada se umorni vratite sa posla želite nešto što se sprema u jednoj posudi, a neverovatno je ukusno.
Jer što se recept brže sprema, što ima manje sudova za pranje, to nam je recept privlačniji. Testenina je uvek dobro rešenje, a profesionalni kuvar je na svom profilu, na društvenoj mreži TikTok podelio recept za špagete koje se spremaju u jednoj posudi i to sa malo sastojaka.
Sastojci:
- 400 g špageta,
- 800 ml vode,
- 200 g čeri paradajza,
- šaka bosiljka,
- 1 ljuta papričica,
- 100 g šunke,
- 150 g mocarele,
- 2 kašike paradajz pirea,
- parmezan .
Priprema: U duboku i široku šerpu stavite špagete, pa preko poređajte paradajz isečen na polutke, cepkani bosiljak, seckanu ljutu papriičicu i šunku, pa sipajte vodu. Posolite i pobiberite, pa kuvajte dok ne proključa. Par puta protresite šerpu, a onda poklopite, smanjite temperaturu i kuvajte 20-30 minuta. Sipajte paradajz pire i dobro promešajte, pa stavite ceo komad mocarele i kuvajte još par minuta dok se mocarela ne istopi. Začinite po ukusu, prelijte preostalim bosiljkom i parmezanom, a zatim poslužite.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)