JEFTIN, A NEVEROVATNO UKUSAN RUČAK GOTOV ZA 10 MINUTA Recept za špagete koje se spremaju u jednoj posudi i to sa malo sastojaka
Kada se umorni vratite sa posla želite nešto što se sprema u jednoj posudi, a neverovatno je ukusno
Brzinski obroci postaju sve popularniji, jer ljudi nemaju uvek vremena da dugo krčkaju poznate specijalitete. Kada se umorni vratite sa posla želite nešto što se sprema u jednoj posudi, a neverovatno je ukusno.
Jer što se recept brže sprema, što ima manje sudova za pranje, to nam je recept privlačniji. Testenina je uvek dobro rešenje, a profesionalni kuvar je na svom profilu, na društvenoj mreži TikTok podelio recept za špagete koje se spremaju u jednoj posudi i to sa malo sastojaka.
Sastojci:
- 400 g špageta,
- 800 ml vode,
- 200 g čeri paradajza,
- šaka bosiljka,
- 1 ljuta papričica,
- 100 g šunke,
- 150 g mocarele,
- 2 kašike paradajz pirea,
- parmezan .
Priprema: U duboku i široku šerpu stavite špagete, pa preko poređajte paradajz isečen na polutke, cepkani bosiljak, seckanu ljutu papriičicu i šunku, pa sipajte vodu. Posolite i pobiberite, pa kuvajte dok ne proključa. Par puta protresite šerpu, a onda poklopite, smanjite temperaturu i kuvajte 20-30 minuta. Sipajte paradajz pire i dobro promešajte, pa stavite ceo komad mocarele i kuvajte još par minuta dok se mocarela ne istopi. Začinite po ukusu, prelijte preostalim bosiljkom i parmezanom, a zatim poslužite.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)