POHOVANI SENDVIČ OD TIKVICA Između povrća, šunka i sir, ukus koji budi sva čula
Između dve kriške letnjeg povrća stavite sir i šunku, a onda uvaljajte u poh i ispržite. Ovako pripremljene tikvice će svima postati omiljene
Sastojci:
- 3 tikvice
- 150 g praške šunke
- 150 g tvrdog sira
- 2 jajeta
- brašno
- prezle
Priprema:
Isecite tikvice na kriške po dužini, pa svaku prepolovite. Posolite i ostavite kratko da puste vodu, pa dobro osušite ubrusom. Zatim na jednu polovinu tikvice stavite šunku i sir i preklopite drugom polovinom. Uvaljajte u brašno, pa u umućena jaja, pa u prezle. Pržite u zagrejanom ulju.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)