JEFTIN, A UKUSAN DORUČAK Brza pita sa jogurtom od nekoliko sastojaka, spolja krckava, a unutra lisnata i mekana
Uz šolju jogurta ili paradajz, svi će se lepo najesti
Sastojci:
500 ml jogurta
500 g kora za pitu
4 jajeta
100 ml ulja
1 kašičica soli
1 prašak za pecivo
Priprema:
Mikserom umutite jaja, jogurt, ulje, prašak za pecivo i so. Uzmite po 2 kore, svaku namažite sa 2 kašike pripremljenog fila, urolajte i ređajte ih u podmazan pleh jednu do druge. Postupak ponavljajte sve dok ne utrošite kore. Preostalim filom prelijte pitu. Pecite oko pola sata na 200 stepeni, odnosno dok pita ne dobije zlatno-smeđu boju.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
Komentari (0)