Rižoto s piletinom, tikvicama i šampinjonima Lako se pravi a svima uspe iz prve
Ukusan letnji ručak za celu porodicu a deca tako oližu tanjire da posle ne morate maltene da ih perete.

Možda vas zanima:

RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Posni ručak koji budi sva čula, a pojede se u slast
Savršen spoj pirinča sa pečurkama i biljnim kačkavaljem, a držaće vas dugo sitim.

RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
UKUSAN I PUN VITAMINA Rižoto sa pečurkama i PRŠUTOM je božanstven
Možete eksperimentisati sa sastojcima.

ZA CELU PORODICU Najukusniji pirinač sa pečurkama i mesom
Ručak koji možete poneti i na posao.
Rižoto s piletinom, tikvicama i šampinjonima
Sastojci:
1 l pileće supe (može i kocka)
250 ml vina
20 g putera
1 crni luk
2 čena belog luka
400 g piletine
3 tikvice
200 g šampinjona
origano
so, biber
Priprema:
Ugrejte supu i vino, a kad počne da vri, smanjite temperaturu. Na tiganju otopite maslac i dodajte sitno seckani crni luk. Pržite ga 3-4 minuta. Nakon toga dodajte pirinač i beli luk pa sve pržite još 2-3 minuta. Pirinač prelijte šoljom supe a kada upije, dodajte ostatak. U drugom tiganju na ulju popržite piletinu. KAd je gotova, isecite je. Tikvice i pirinač dodajte u smesu s pirinčem i kuvajte 4-5 minuta. Dodajte piletinu, origano, so i biber te sve promešajte pa kuvajte još 3-4 minuta.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)