SAVRŠENSTVO OD UKUSA Spremite marinirane paprike u ulju
Paprike spremljene na ovaj način, biće neizostavni deo na svakoj vašoj trpezi
Potrebno je:
- kilogram crvenih paprika
- 50 ml ulja
- 15 ml sirćeta
- tri-četiri čena belog luka
- so, peršun
PRIPREMA:
Paprike dobro oprati, prosušiti, pa ih ispeći na ringli, roštilju ili u rerni, da lepo pocrne.
Potom ih staviti u najlonsku kesu, zavezati je, izbušiti dno i ostaviti da se paprike upare i ocede.
Oljuštiti paprike, te ređati u prethodno sterilisanu teglu zajedno sa sitno seckanim belim lukom, peršunom i malo soli.
Pomešati ulje i sirće, preliti paprike, zatvoriti i staviti u frižider da prenoće.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)