BELO MESO U SOSU Mekani zalogaji u kremastom umaku su neverovatno ukusno, a ovo jelo ćete spremiti za 30 minuta!
Ručak na brzinu može da bude veoma ukusan, a dokaz je ovaj recept
Sastojci:
500 g pilećeg filea
1 kesa krem supe od pečuraka
200 ml pavlake za kuvanje
1 kašičica svežeg seckanog peršuna (ili mirođije)
Biber, so
Priprema:
Meso isecite na šnicle, ali nemojte da ih lupate čekićem za meso. Uvaljajte ih sa obe strane u prah supe i poređajte u pleh. Prelijte pavlakom, pokrijte pleh aluminijumskom folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata. Isključite rernu i ostaviti meso još 15-20 minuta da se dopeče. Izvadite i pospite svežim začinom po želji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)