SAVETI ZA PRAVLJENJE TORTI I KOLAČA SA VOĆEM Potrebne su vam zrele banane a vi imate samo zelene? Evo kako to da promenite
Napravite od zelenih banana zrele za tili čas. Dodajte griz šljivama.
Banane
Ako vam trebaju zrele banane a imate samo zelene, uradite sledeće. Neoljuštene banane stavite u pleh obložen papirom za pečenje i pecite pola sata na temperaturi od 150 stepeni, dok ne pocrne. Izvadite ih iz rerne i sačekajte da se ohlade.
Šljive
Ako pripremate kolač sa šljivama, pospite po njima malo griza. Griz će sprečiti da sok curi, a nakon pečenja se neće osetiti.
Jabuke
Jabuke poškropite sokom od limuna i neće potamneti, a ukus im se neće promeniti.
Limun
Spasite isušeni limun. Držite ga 5 minuta u vreloj vodi, a onda ohladite i stavite u frižider. Postaće sočan.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)