SAVETI ZA PRAVLJENJE TORTI I KOLAČA SA VOĆEM Potrebne su vam zrele banane a vi imate samo zelene? Evo kako to da promenite
Napravite od zelenih banana zrele za tili čas. Dodajte griz šljivama.
Banane
Ako vam trebaju zrele banane a imate samo zelene, uradite sledeće. Neoljuštene banane stavite u pleh obložen papirom za pečenje i pecite pola sata na temperaturi od 150 stepeni, dok ne pocrne. Izvadite ih iz rerne i sačekajte da se ohlade.
Šljive
Ako pripremate kolač sa šljivama, pospite po njima malo griza. Griz će sprečiti da sok curi, a nakon pečenja se neće osetiti.
Jabuke
Jabuke poškropite sokom od limuna i neće potamneti, a ukus im se neće promeniti.
Limun
Spasite isušeni limun. Držite ga 5 minuta u vreloj vodi, a onda ohladite i stavite u frižider. Postaće sočan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)