KULEN JELKICE Pikantni zalogajčići pravi su raj za nepca, stavite odmah duplu meru
Ovo interesantno predjelo ulepšaće svaki sto, a nestaće sa njega odmah. Potrebno je samo nekoliko sastojaka da dobijete pravi raj za nepca.
Potrebno je
- 2 lista lisnatog testa
- 200 g krem sira
- 100 g kulena
- 100 g kačkavalja
Priprema
Odmotajte lisnato testo na dasci za sečenje i premažite krem sirom po jednoj polovini. Zatim poređajte listiće kulena preko krem sira, pa pospite rendanim kačkavaljem. Isecite teto na trake, pa jednu po jednu savijajte tako da dobijete oblik novogodišnje jelke i probodite štapićem za ražnjiće. Ređajte po plehu obloženim pek papirom, pa pecite na 180 stepeni oko 15 minuta ili dok ne porumene.
PATLIDŽAN IZ RERNE SAVRŠEN ZA DIJETU Lagan i aromatičan, savršen za večeru
Samo dodajte ajvar ili prilog po želji.
RIŽOTO SA PEČURKAMA ZA VIKEND Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Savršen za dane Božićnog posta, a preukusan.
NAJBOLJI RECEPT ZA PLESKAVICE KAO IZ KAFANE Zbog jednog sastojka će biti sočne
Samo dodajte lepinju i prilog po želji.
POSNA ŠEHEREZADA TORTA Gotova dok pristavite kafu, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nestane sa stola odmah.
SLANI ŠTAPIĆI SA SUSAMOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Hrskavi i mekani, i dupla mera je malo
Savršeni kao brza grickalica ili užina.
Komentari (0)