KULEN JELKICE Pikantni zalogajčići pravi su raj za nepca, stavite odmah duplu meru
Ovo interesantno predjelo ulepšaće svaki sto, a nestaće sa njega odmah. Potrebno je samo nekoliko sastojaka da dobijete pravi raj za nepca.
Potrebno je
- 2 lista lisnatog testa
- 200 g krem sira
- 100 g kulena
- 100 g kačkavalja
Priprema
Odmotajte lisnato testo na dasci za sečenje i premažite krem sirom po jednoj polovini. Zatim poređajte listiće kulena preko krem sira, pa pospite rendanim kačkavaljem. Isecite teto na trake, pa jednu po jednu savijajte tako da dobijete oblik novogodišnje jelke i probodite štapićem za ražnjiće. Ređajte po plehu obloženim pek papirom, pa pecite na 180 stepeni oko 15 minuta ili dok ne porumene.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
PROJA SA ČVARCIMA Donosimo vam tajni recept za specijalitet koji obožavaju gurmani
Sočna proja najbolje se slaže sa šoljom jogurta, a čvarci joj daju poseban šmek.
Komentari (0)