POPARA Zaboravljeno jelo od starog hleba, vraća u prošle dane
Nemojte da bacate stari hleb, bolje napravite poparu. Zagrejaće vam dušu i telo, jednostavno se sprema, a podsetiće vas na detinjstvo.
Potrebno je
- pola hleba od prethodnog dana
- 300 g sira
- 500 ml mleka
- 2 kašike putera
- so
Priprema
Sipajte u dublju šerpu malo vode, da pokrije dno. Dodajte mleko, hleb isečen na manje komade i sir. Dobro sve sjedinite pa stavite na šporet i kuvajte uz neprestano mešanje. Zatim dodajte puter, dobro promešajte i sklonite sa vatre. Po potrebi, dodajte malo soli.
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj
Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
ORIGINALAN RECEPT SA SVETE GORE Brza posna čorba, skida umor i popravlja raspoloženje u trenutku
Brza priprema i jeftini sastojci, a obiluje vitaminima
POSNI PODVARAK IZ BAKINE BELEŽNICE Delikates uz pečeni krompir i projaru
Meko, aromatično, toplo – uz pečeni krompir i projaru ovo jelo je prava posna gozba
BAKIN RECEPT ZA POSNI PASULJ Najbolji koji ste jeli, tajna je u jednostavnom triku!
Ako tražite posno jelo koje je jednostavno i izdašno, kuvani posni pasulj biće vaš favorit.
Komentari (0)