POPARA Zaboravljeno jelo od starog hleba, vraća u prošle dane
Nemojte da bacate stari hleb, bolje napravite poparu. Zagrejaće vam dušu i telo, jednostavno se sprema, a podsetiće vas na detinjstvo.
Potrebno je
- pola hleba od prethodnog dana
- 300 g sira
- 500 ml mleka
- 2 kašike putera
- so
Priprema
Sipajte u dublju šerpu malo vode, da pokrije dno. Dodajte mleko, hleb isečen na manje komade i sir. Dobro sve sjedinite pa stavite na šporet i kuvajte uz neprestano mešanje. Zatim dodajte puter, dobro promešajte i sklonite sa vatre. Po potrebi, dodajte malo soli.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
PROJA SA ČVARCIMA Donosimo vam tajni recept za specijalitet koji obožavaju gurmani
Sočna proja najbolje se slaže sa šoljom jogurta, a čvarci joj daju poseban šmek.
Komentari (0)