POPARA Zaboravljeno jelo od starog hleba, vraća u prošle dane
Nemojte da bacate stari hleb, bolje napravite poparu. Zagrejaće vam dušu i telo, jednostavno se sprema, a podsetiće vas na detinjstvo.
Potrebno je
- pola hleba od prethodnog dana
- 300 g sira
- 500 ml mleka
- 2 kašike putera
- so
Priprema
Sipajte u dublju šerpu malo vode, da pokrije dno. Dodajte mleko, hleb isečen na manje komade i sir. Dobro sve sjedinite pa stavite na šporet i kuvajte uz neprestano mešanje. Zatim dodajte puter, dobro promešajte i sklonite sa vatre. Po potrebi, dodajte malo soli.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)