RAŽNJIĆI IZ TIGANJA Podjednako ukusni kao oni sa roštilja, a piletina se lepi za prste
Ukusni i sočni, pravićete ih stalno.
Potrebno je
- 600 g pilećih bataka (bez kostiju)
- 300 g pilećih prsa
- 1 crni luk
- 1 sveža paprika
- so
- biber
- slatka mlevena paprika
- svež peršun
Priprema
Isecite meso na kockice pa ga stavite u blender i sitno izblendajte. Zatim izblendajte luk i papriku pa pomešajte sa mesom. Zatim dodajte sitno seckani peršun, začinite po ukusu i stavite u zamrzivač 30 minuta. Oblikujte meso i stavite na ražnjić. Na kraju, pecite u zagrejanom tiganju, sa svih strana, dok korica ne porumeni. Prijatno!
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)