DOMAĆI REN Još je bolji od onog kupovnog, a slaže se sa raznim jelima
Napravite domaći ren, bićete oduševljeni koliko je dobar.
Potrebno je
- 2 veća korena rena
- 1 kašičica šećera
- mleko
- sirće
Priprema
Oljuštite što tanje koren rena pa ga izblendajte u blenderu. Nemojte ga prati vodom, da ne bi izgubio belu boju i ljutinu. Preručite ren u teglu pa dodajte šećer i prelijte mlekom. Izmešajte dobro pa sipajte par kapi sirćeta, i ostavite da odstoji, bez poklopca. Na kraju, zatvorite teglu i služite.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)