PASTA Sa piletinom i pečurkama, dijetalna i aromatična, raj za nepca

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Savršenog ukusa, a ne morate da brojite kalorije.

pasta sa piletinom i pečurkama
Shutterstock

Potrebno je

  • pakovanje testenine po izboru
  • 300 g pilećeg filea
  • 6 dl kisele pavlake
  • 300 g šampinjona 
  • so
  • origano
  • malo parmezana
  • 100 g kačkavalja
  • 150 g kravljeg sira

Priprema: 
Iseckajte piletinu na kockice, posolite i pospite origanom, pa je pržite dok ne porumeni, a onda dodajte šampinjone iseckane na listiće. Kada voda uvri, dodajte pavlaku. Testeninu skuvajte i procedite, sipajte u tanjire i prelijte sosom, pospite sa malo rendanog kačkavalja, kockicama feta sira i na kraju obilno pospite rendanim parmezanom.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading