PASTA Sa piletinom i pečurkama, dijetalna i aromatična, raj za nepca
Savršenog ukusa, a ne morate da brojite kalorije.
Potrebno je
- pakovanje testenine po izboru
- 300 g pilećeg filea
- 6 dl kisele pavlake
- 300 g šampinjona
- so
- origano
- malo parmezana
- 100 g kačkavalja
- 150 g kravljeg sira
Priprema:
Iseckajte piletinu na kockice, posolite i pospite origanom, pa je pržite dok ne porumeni, a onda dodajte šampinjone iseckane na listiće. Kada voda uvri, dodajte pavlaku. Testeninu skuvajte i procedite, sipajte u tanjire i prelijte sosom, pospite sa malo rendanog kačkavalja, kockicama feta sira i na kraju obilno pospite rendanim parmezanom.
Možda vas zanima:
PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
ITALIJANSKA PASTA SA PISTAĆIMA Savršen spoj različitih ukusa koji popravljaju dan u trenu, sipaćete tanjir više
Kremasta i drugačija, za dane kada nemate vremena.
ITALIJANSKA PASTA Slasni delikates sa patlidžanom koji budi sva čula
Poješćete u slast, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA AMATRIĆIJANA U savršenom spoju sa slaninom i parmezanom, svaki zalogaj je gurmanski raj
Slasna i kremasta, polizaćete i tanjir koliko je ukusna.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
STARINSKA TORTA SA ORASIMA Zaboravljeni slatkiš iz bakine sveske recepata, sa sočnim korama i slatkim filom
Fenomenalna poslastica pogodna za sve svečane događaje i slavsku trpezu.
SICILIJANSKE KANOLE Desert koji je proslavio čuveni italijanski film, a ukusa koji se ne zaboravlja
Recept za desert koji je proslavio film "Kum" oduševiće i one koji ne vole slatko.
POSNA LENJA PITA SA JABUKAMA Klasik kome popularnost samo raste, a ni malo ne zaostaje za originalom
Sočna i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)