PASTA Sa piletinom i pečurkama, dijetalna i aromatična, raj za nepca
Savršenog ukusa, a ne morate da brojite kalorije.
Potrebno je
- pakovanje testenine po izboru
- 300 g pilećeg filea
- 6 dl kisele pavlake
- 300 g šampinjona
- so
- origano
- malo parmezana
- 100 g kačkavalja
- 150 g kravljeg sira
Priprema:
Iseckajte piletinu na kockice, posolite i pospite origanom, pa je pržite dok ne porumeni, a onda dodajte šampinjone iseckane na listiće. Kada voda uvri, dodajte pavlaku. Testeninu skuvajte i procedite, sipajte u tanjire i prelijte sosom, pospite sa malo rendanog kačkavalja, kockicama feta sira i na kraju obilno pospite rendanim parmezanom.
Možda vas zanima:
SLASNA PASTA ZA PRAVE GURMANE Sa slaninom, jedna porcija neće biti dovoljna
Fenomenalna i aromatična, pravićete je stalno.
PASTA BOLONJEZE Čuveno italijansko jelo koje je dobilo ime po njihovom gradu
Nazvano po gradu Bolonji, najpoznatije jelo italijanske kuhinje osvaja na prvi zalogaj.
NEODOLJIVA PASTA SA SPANAĆEM Ovakvu do sada niste jeli, svi će vam tražiti recept
Osvaja od prvog zalogaja, a priprema nije komplikovana, uspeće i potpunim početnicima.
RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema
Dok trepneš biće gotovo.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
Komentari (0)