LOSOS U LJUTOM SOSU Pikantno i začinjeno posno jelo, otvoriće vam apetit za tren
Čili i luk dodaju na ljutini.
Potrebno je
- 115 g lososa
- 130 g čili sosa
- 2 mlada luka
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Mladi luk pomešajte sa čili sosom. U pleh obložen papirom za pečenje, stavite losos pa ga prelijte umakom. Pecite oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)