KOLESLAV SALATA Savršeno se slaže sa mesom, a sjajan je prilog za mnoga jela
Napravite ovu poznatu salatu sa kupusom i uživajte u svakom zalogaju.
![koleslav salata](/data/images/2024-03-01/79082_shutterstock-1530051518_f.jpg?timestamp=1709247600)
Potrebno je
- manja glavica kupusa
- 1 luk
- 1 šargarepa
- 1 jabuka
- 100 g kisele pavlake
- 50 g majoneza
- 1 kašičica senfa
- sok i korica pola limuna
- so
- biber
Priprema:
Izrendajte kupus, šargarepu i jabuku. Sitno iseckajte luk. U jednoj posudi pomešajte šargarepu, jabuku i kupus. Sipajte sveže isceđeni sok od limuna, rendanu limunovu koricu, pavlaku, majonez i senf te posolite i pobiberite po ukusu. Taj preliv sipajte preko sastojaka za salatu i dobro promešajte sve. Služite hladno.
![meso](/data/images/2024-07-26/95456_shutterstock-2387668335_f.jpg)
SOČNO PEČENO MESO Moguće je, treba vam samo ova namirnica, biće mekano kao duša
Ako želite da pečeno meso bude sočno primenite ovaj jednostavan trik, i bićete raspamećeni koliko je ukusno.
![hašure](/data/images/2024-07-24/95231_shutterstock-229477783_f.jpg)
HAŠURE Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa
Legenda smatra da je ovaj turski specijalitet najstariji desert na svetu, a ako želite da se uverite da li je zaista toliko dobar, najbolje napravite i probajte.
![čokoladni smuti](/data/images/2024-07-24/95238_shutterstock-301326848_f.jpg)
ČOKOLADNI SMUTI ZA DORUČAK I DOBAR IZGLED Recept glumice Dženifer Aniston oduševio fanove, svi ga prave
Ukusan i zdrav doručak po receptu čuvene glumice, poznate po dobrom zdravlju i vitkoj liniji.
![mil fej](/data/images/2024-07-24/95222_shutterstock-2116217021_f.jpg)
MIL FEJ DESERT Čarobni francuski slatkiš, kremast i lagan, otopićete se od miline
Francuski kolač "od 1000 kora" obožavaće i oni koji ne vole slatko.
![opera torta](/data/images/2024-07-25/95301_shutterstock-124594633_f.jpg)
OPERA TORTA Francuska čokoladna poslastica sa kafom koja miriše na ljubav
Čuvena francuska poslastica u kremastom spoju kafe i čokolade idealna je za sve svečane prilike, kao i slavsku trpezu.
Komentari (0)