GDE SE DRŽI LIMUN DA DUGO OSTANE SVEŽ? Ako ga ostavite na ovom mestu trajaće vam čak 4 puta duže!
Ako čuvate limun pravilno trajaće vam 4 puta duže nego inače.
Najviše će trajati u frižideru, a najmanje na stolu
Ako čuvate limun u lepoj činiji za voće na stolu ili kuhinjskom pultu pokvariće se ako ga ne iskoristite za četiri ili pet dana.
Ako ga držite u fioci u frižideru, produžićete mu svežinu na dve nedelje.
Ako ga stavite u kesu sa zip zatvaračem trajaće četiri puta duže nego na sobnoj temperaturi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)