DOMAĆI POSNI MAJONEZ Ni malo ne zaostaje za onim mrsnim, a gotov za tren oka
Možete da napravite vaš omiljeni preliv i u vreme posta, samo je potrebno da koristite malo drugačije sastojke. Dodajte kao prilog jelu i uživajte.
Potrebno je
- 50 ml akvafabe (tečnost iz konzerve leblebija)
- 20 ml soka od limuna
- 15 g senfa
- 1/2 kašičice soli
- 250 ml ulja
Priprema:
Stavite u činiju akvafabu, sok od limuna, senf i so i penasto umutite kratko mikserom. Zatim u tankom mlazu dodajte ulje, sve vreme muteći dok ne dobijete teksturu majoneza.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)