SOČNA KROMPIR SALATA Ovakvu do sada niste jel, aromatična i ukusna, a posna
Slaže se sa raznim jelima, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je
- 1 kg krompira
- 3 glavice crnog luka
- 1 dl ulja
- 1 dl vinskog sirćeta
- 1 kašika persunovog lišća
- biber
- so
Priprema:
Operite krompir, pa ga obarite sa ljuskom u slanoj vodi. Oljuštite prohladen krompir i isecite na tanke listiće. U posudu za serviranje ređajte naizmenično krompir i luk. Posolite, pouljite i pobiberite. Sirće razblaženo sa vodom prelijte preko salate. Dekorišite salatu peršunom.
Možda vas zanima:
POSNA KROMPIR SALATA Slasno predjelo koje krepi organizam u trenu
Nimalo ne zaostaje za originalom.
SLASNA KROMPIR SALATA Idealno se slaže sa ribom, a pogodna za dane Petrovskog posta
Dodajte kao prilog ribi ili omiljenom posnom jelu, bićete oduševljeni ukusom.
DELUKS KROMPIR SALATA Raspametiće goste na svečanoj trpezi, a priprema je nikad lakša
Nećete moći da prestanete da jedete.
KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Slanina joj daje posebnu draž, a nikad kremastija
Napravi se lako, a smaže odmah.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)