POSNE PUSLICE OD ČOKOLADE I ORAHA Neodoljivi sitni kolači koji se pojedu u jednom zalogaju
Posne puslice osvajaju na prvi zalogaj, a čokolada i ratluk im daju poseban šmek.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NEODOLJIVE PUSLICE Vazdušaste i slatke, nestaće sa stola čim se postave
Uživajte u savršenom ukusu.

PUSLICE Vazdušasti penasti poljupci koji vraćaju u prošle dane i bakinu kuhinju
Ukusni kolačići koje svi vole, nema ko vam neće tražiti recept.

POSNE PUSLICE Ni malo ne zaostaju za originalom, a svi će vam tražiti recept
I u danima Velikog Uskršnjeg posta možete da jedete puslice, bez jaja. Koristite akvafabu i uživajte u desertu.

HRSKAVE PUSLICE Prave se od samo 3 sastojka a tope se u ustima
Jeftin a izdašan slatkiš oboriće s nogu i one koji ne vole slatko.
- 100 g prah šećera
- 100 g ratluka
- 2 rebra čokolade za kuvanje
- 100 gr seckanih lešnika
- 2 kesice vanilin šećera
- 50 ml vode
Priprema:
U šerpicu stavite šećer i vodu pa ostavite da proključaju. Kad provri, kuvajte na tihoj vatri 5 minuta, pa dodajte čokoladu, seckan ratluk i vanilin šećer. Mešajte dok se ne otope sastojci pa dodajte seckane lešnike. U pleh obložen pek papirom ređajte puslice. Ostavite da se osuše, pa stavljajte u papirne korpice. Prijatno!

SAHER TORTA Raskošna poslastica ukusa koji se pamti, za savršen vikend
Osvežavajuća čokoladna poslastica za prave sladokusce.

PUNJENA PLEĆKA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, poćiće vam voda na usta
Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja.

USKRŠNJA POGAČA Svečana i mekana kao duša, a biće super i hladna
Slasna i sočna, ukućani će stajati u redu za još.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
Komentari (0)