POSNE PUSLICE OD ČOKOLADE I ORAHA Neodoljivi sitni kolači koji se pojedu u jednom zalogaju
Posne puslice osvajaju na prvi zalogaj, a čokolada i ratluk im daju poseban šmek.
Potrebno je
- 100 g prah šećera
- 100 g ratluka
- 2 rebra čokolade za kuvanje
- 100 gr seckanih lešnika
- 2 kesice vanilin šećera
- 50 ml vode
Priprema:
U šerpicu stavite šećer i vodu pa ostavite da proključaju. Kad provri, kuvajte na tihoj vatri 5 minuta, pa dodajte čokoladu, seckan ratluk i vanilin šećer. Mešajte dok se ne otope sastojci pa dodajte seckane lešnike. U pleh obložen pek papirom ređajte puslice. Ostavite da se osuše, pa stavljajte u papirne korpice. Prijatno!
Možda vas zanima:
VOĆNE PUSLICE SE TOPE U USTIMA Uz dodatak šlaga su savršene, a priprema nije kompikovana
Mirisne i mekane, najbolje odmah stavite duplu meru.
MOKA PUSLICE SE TOPE U USTIMA Neodoljivi slatkiš od belanaca oduševiće sve koji ga budu probali
Jednostavan slatkiš ukusa koji se ne zaboravlja.
LEŠNIK PUSLICE Treba vam samo 3 sastojka, a ukusne kao da ste se trudili satima
Super idu uz kafu ili čaj.
NEODOLJIVE PUSLICE Vazdušaste i slatke, nestaće sa stola čim se postave
Uživajte u savršenom ukusu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)