POSNE PUSLICE OD ČOKOLADE I ORAHA Neodoljivi sitni kolači koji se pojedu u jednom zalogaju
Posne puslice osvajaju na prvi zalogaj, a čokolada i ratluk im daju poseban šmek.
Potrebno je
- 100 g prah šećera
- 100 g ratluka
- 2 rebra čokolade za kuvanje
- 100 gr seckanih lešnika
- 2 kesice vanilin šećera
- 50 ml vode
Priprema:
U šerpicu stavite šećer i vodu pa ostavite da proključaju. Kad provri, kuvajte na tihoj vatri 5 minuta, pa dodajte čokoladu, seckan ratluk i vanilin šećer. Mešajte dok se ne otope sastojci pa dodajte seckane lešnike. U pleh obložen pek papirom ređajte puslice. Ostavite da se osuše, pa stavljajte u papirne korpice. Prijatno!
Možda vas zanima:
HRSKAVE PUSLICE Prave se od samo 3 sastojka a tope se u ustima
Jeftin a izdašan slatkiš oboriće s nogu i one koji ne vole slatko.
PUSLICE Starinski slatkiš koji vraća u detinjstvo, recept je proveren a ukus savršen!
Hrskave i slatke, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
PUSLICE Fenomenalni zalogajčići koji vraćaju u period detinjstva, po bakinom receptu
Vazdušaste i slatke, obožavaćete ih.
PUSLICE Neodoljivo slatke, odmah će nestati sa stola, stavite duplu meru
Ove puslice od samo 3 sastojka obožavaće svi, neodoljivo su ukusne.
BRZO I LAKO OČISTITE CELU KUHINJU Treba vam samo 1 sastojak a sijaće se kao nova
Uštedećete vreme i novac, a bićete oduševljeni rezultatom.
PRAZNIČNA PITA OSVOJIĆE I ONE IZBIRLJIVE Sočna i slasna, ukućani će stajati u redu za još
Sjajan predlog za svečanu Uskršnju trpezu ali i bilo koji svečani događaj.
FARBANJE JAJA ŠLAGOM Neobična tehnika koja daje fenomenalne rezultate
Isprobajte drugačiji način bojenja jaja, iznenadićete se rezulatom.
NAJLEPŠE MRSNE I POSNE MUSAKE Hrskavih kora i sočnog nadeva, pomeraju granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim, a pravi su raj za nepca.
ČORBA OD ŠAMPINJONA I KROMPIRA NA VODI Sočna rapsodija ukusa koja se pravi brzo, a govori 5 jezika
Idealna za dane strogog posta, a zdrava i preukusna.
Komentari (0)