KAKO DA ODVOJITE ŽUMANCA OD BELANACA Efikasan trik za početnike u kuhinji koji provereno radi
Ako tek učite kulinarski zanat možete da se nađete u situaciji da se pri odvajanju žumanca od belanaca sve razliva. Ovaj jednostavan i primenljiv trik olakšaće vam pripremu jela i rešiti problem.
Plastična flaša
Potrebna vam je suva i čista plastična flaša. Jaje razbijte i stavite u posudu, plastičnu bocu stavite iznad žumanceta, lagano pritisnite da izađe malo vazduha, pa ga usisajte u bocu. Na kraju, samo premestite u posudu.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
Komentari (0)