GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Potrebno je:
- 300 g svežih šampinjona
- 1 glavica crnog luka
- 1 mala šargarepa
- 1 čaša mleka
- 1,5 dcl pavlake za kuvanje
- so
- biber
- mešavina začina
Priprema
Sitno seckan luk prodinstajte na malo ulja. Onda dodajte šampinjone narezane na listiće, ali dva odvojite sa strane. Nakon što omekšaju, propasirate ih štapnim mikserom. Zatim vratite na šporet, pa dodajte sitno seckane 2 šampinjona, seckanu šargarepu na kockice, mešavinu začina, so, biber, pa prelijte vodom. Dodajte mleko i pavlaku, pa kratko prokuvajte. Bon appetit!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)